Zomerkost

Merryn Burton is blij dat ze naar Cornwall af mag reizen voor haar eerste grote opdracht voor een Londense kunsthandel. Maar zodra ze aankomt bij Pencradoc, een prachtig oud landhuis, beseft ze dat dit niet zomaar een opdracht wordt. Niet alleen is Pencradoc gevuld met fascinerende en mogelijk waardevolle kunstwerken, het is ook eigendom van de gebroeders Penhaligon. Merryns onmiddellijke klik met Kit Penhaligon is nóg een reden waarom alles plotseling een stuk interessanter wordt.

Maar hoe langer Merryn in Pencradoc verblijft, hoe duidelijker het wordt dat het huis een geheim herbergt, en een lang vergeten Rose zou weleens de sleutel kunnen zijn…

 • ISBN: 9789493265516
 • prijs: 17,95
 • verschijnt maart 2023

_________________________________________________

Actrice Cordelia Beaumont is het zat om de zomer in de stad door te brengen. Dus als de kans zich voordoet, springt ze meteen op de trein om een bezoek te brengen aan Pencradoc, het prachtige landgoed in Cornwall waar haar vriendin Merryn werkt.

Maar al snel wordt Cordy ondergedompeld in de mysterieuze wereld van de Victoriaanse theatersensatie Lily Valentine. Lily was ooit te gast op Pencradoc en samen met kunstenaar Matt Harker ontdekt Cordy dat de actrice meer dan alleen herinneringen heeft achtergelaten. Ze liet ook een schandalig geheim achter..

.

 • ISBN: 9789493265523
 • prijs: 17,95
 • verschijnt juli 2023

_________________________________________________

Kan “Saaie Rosie” haar leven nieuw pit geven en bewijzen dat ze heus niet zo saai is?

Rosie Bunting heeft haar hele leven voor anderen gezorgd, vaak ten koste van haar eigen wensen en dromen. Maar als ze hoort dat iemand haar als saai omschrijft, besluit ze dat het tijd is voor verandering.

 

Ze realiseert zich niet dat de brochure over outdooractiviteiten die ze in het plaatselijke Kunstcafé krijgt, het begin zal zijn van een zomer waarin ze in een neonkleurige legging van een klif in Wales abseilt, haar artistieke talent herontdekt en onverwachts een oude
brandweerauto erft. Ze ontmoet ook de stoere outdoor-instructeur Gareth Merwyn-Jones. Hoewel die natuurlijk nooit geïnteresseerd kan zijn in “saaie” Rosie Bunting… of wel?

 • ISBN: 9789493265219
 • prijs: 18,95
 • verschijnt juni 2022

_________________________________________________

Kan een zomers geheim uit het verleden een nieuwe toekomst tot bloei brengen?

Voor twee mensen die eigenlijk concurrenten van elkaar zijn, kunnen Sybill Helyer en Coren Penhaligon het vrij goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat Sybill zou willen dat de eigenaar van het Pencradoc Arts Centre eens opkeek van zijn spreadsheets en haar écht opmerkte. Helaas is zelfs dat te veel gevraagd voor workaholic Coren.

 

Maar wanneer Sybill en Coren hun krachten bundelen om een tentoonstelling te
organiseren over het wilde en wonderbaarlijke leven van Elsie Pencradoc, een getalenteerde kunstenares die in het begin van de twintigste eeuw op Corens landgoed woonde, staat hen een verrassing te wachten. Hoe gaan een geheim schetsboek en een prachtige jurk van een gekostumeerd bal dat lang geleden tijdens midzomer plaatsvond, hen naar de waarheid over Elsie leiden?

 • ISBN: 9789493265226
 • prijs: 17,95
 • verschijnt mei 2022

_________________________________________________

Gebroken harten en heerlijk gebak in het Kunstcafé… 

Wat een perfecte, romantische vakantie had moeten worden, eindigt in een drama voor Flora. Uit wraak steelt ze de motor van haar vriendje en vlucht naar de kust van Wales voor een welverdiende vakantie voor één.

Maar zo alleen is ze niet. Al snel vindt ze aansluiting bij de gezellige mensen die werken in het plaatselijke Kunstcafé, waar de beroemde warme chocolademelk en het heerlijke gebak haar een steuntje in de rug zijn. En als er dan ook nog een badmeester uit Australië in haar leven opduikt en haar hulp biedt als ze die het meest nodig heeft, begint ze te beseffen dat ze niet langer het gevoel heeft dat ze enkel in Wales op vakantie is.

Kan ze de plek waar ze naartoe is gevlucht ooit een thuis noemen?

 

 • ISBN: 978-94-92585-78-3
 • prijs: 17,95
 • verschijnt mei 2021

_________________________________________________

Ga mee op reis naar het boekwinkeltje aan zee…

Jessie Tempest heeft twee grote passies: het lezen van boeken en het verkopen van boeken. Haar boekwinkeltje in het kuststadje Staithes is een fijne plek om te schuilen voor de kille Yorkshire wind. Het is Jessies heiligdom waar ze de echte wereld maar wat graag buiten de deur houdt.

Als schrijver Miles Fareham en zijn zoontje Elijah hun intrek nemen in het vakantieappartement boven de boekwinkel, wordt Jessies geduld aardig op de proef gesteld. Jessie heeft zich altijd ongemakkelijk gevoeld in de buurt van kinderen en Elijah is een geval apart. Maar als ze achter het verhaal van de alleenstaande vader en zijn nieuwsgierige achtjarige zoontje komt, realiseert ze zich dat eerste indrukken vaak niet kloppen. Net als bij een boek, gaat er ook bij mensen achter de buitenkant vaak een bijzonder verhaal schuil.

Van Kirsty Ferry verschenen eerder Zomer in Carrick Park en Liefde in Taigh Fallon*.*
De boeken over de Tempest-zussen kunnen in willekeurige volgorde worden gelezen.

 

 • ISBN: 9789403658858
 • prijs: 14,95
 • verschijnt mei 2021

_________________________________________________

Van een oud geheim naar een nieuw begin…

Als Angel Tempest erachter komt dat haar beste vriend Zac het Schotse landhuis Taigh Fallon van zijn oudtante heeft geërfd, biedt ze direct aan het samen met hem te bezoeken. Daarvoor moet ze wel haar sieradenwinkeltje in Whitby een paar dagen sluiten, maar dat is geen probleem. Het vooruitzicht van een tripje naar de Schotse hooglanden is gewoonweg te verleidelijk.
In Taigh Fallon komt Angel voor een grote verrassing te staan. Niet alleen staat Kyle, de ietwat chagrijnige neef van Zac uit Canada, ineens voor de deur, maar Angel komt er ook achter dat het landhuis een familiegeheim verbergt. Niets is wat het lijkt in Taigh Fallon, zelfs de liefde niet.

Van Kirsty Ferry verscheen eerder Zomer in Carrick Park*.
De boeken over de Tempest-zussen kunnen in willekeurige volgorde worden gelezen.*

 

 • ISBN: 9789403658780
 • prijs: 17,95
 • verschijnt mei 2021

_________________________________________________

Wat als je niet meer wilt doen alsof?

Sarah is lerares in Cornwall en echt toe aan vakantie. Als ze op busreis door Europa gaat, ontmoet ze al snel Matt, een zakenman uit Nashville die dezelfde groepsreis heeft geboekt. Sarah baalt er nog steeds van dat haar ex haar bedrogen heeft en bedenkt een plan om hem jaloers te maken: zij en Matt doen de hele vakantie alsof ze een stelletje zijn en plaatsen allerlei verliefde foto’s op Facebook. Matt vindt het prima, want die heeft helemaal geen tijd voor een relatie of verliefd gedoe.

Terwijl Sarah en Matt de mooiste plekken van Europa bezoeken en net doen alsof ze hevig verliefd op elkaar zijn, begint Sarah zich echter af te vragen of “doen alsof” nog wel genoeg voor haar is…

Een heerlijk verhaal vol romantiek en het echte vakantiegevoel.

 

 • ISBN: 978-94-92585-79-0
 • prijs: 12,50
 • verschijnt mei 2021

_________________________________________________

Voor eens single? Voor altijd verbannen naar de singlestafel!

Als de Britse banketbakker Maggie Taylor de Amerikaanse advocaat Chad Robertson ontmoet tijdens een trouwerij in Cornwall, is dat nou niet direct een daverend succes. Beiden zijn verbannen tot de “singlestafel’; het verdomhoekje voor chagrijnige oudtantes en verbitterde exen.

Maggie is het wel gewend om het zwarte schaap van de familie te zijn. Maar als Chad haar helpt om een taart-e-strofe te voorkomen, begint ze toch te twijfelen. Is er misschien dan toch meer tussen hen mogelijk?

De vraag is of Chad wel is opgewassen tegen de problemen die spelen in Maggies leven. Want een zitplek aan de singlestafel en een ramptaart zijn bij lange na niet haar ergste nachtmerries.

 

 • ISBN: 9789492507242
 • prijs: 16,50
 • verschijnt april 2020

_________________________________________________

Zou jij een bad boy met een leren jack en een vintage motor een kans geven?

Dat is de vraag die alleenstaande moeder Jo Morris zich moet stellen als ze tijdens een fietstochtje door het regenachtige Welshe landschap door Ed Griffiths, de lokale motormonteur, wordt aangereden. Jo werkt in het Kunstcafé en is zich maar al te bewust van de vele geruchten die de ronde doen over Eds reputatie.

Maar hoewel hij zeker geen engel is, heeft Ed iets prettigs over zich heen zich dat Jo maar moeilijk kan negeren. En als ze hem beter leert kennen en ziet hoe hij omgaat met haar zoontje Liam, begint ze zich af te vragen of Ed meer in zijn mars heeft dan alleen maar de bad boy uithangen.

 

 

 • ISBN:
  9789403612089
 • prijs: 17,95
 • verschijnt mei 2020

_________________________________________________

 

Vind maar eens een getuige uit duizenden…

Veteraan en muzikant Josh Robertson keert terug naar Nashville om getuige te zijn voor zijn jongere broer Chad. Josh weet zeker dat hij ook het huwelijk van Chad in het honderd zal laten lopen en ziet zijn taak als getuige dus helemaal niet zitten.

Als duidelijk wordt dat het huwelijk inderdaad tegen een aantal “probleempjes’ aanloopt, is het aan Josh en genodigde Louise Giles om de mooiste dag van het leven van Chad en Maggie te redden.

Josh doet zijn best om voor zijn broer een getuige uit duizenden te zijn. En het begint erop te lijken dat het gezegde “van een bruiloft, komt een bruiloft’ ook dit keer weleens kan opgaan.

 

 • ISBN: 9789492507259
 • prijs: 16,50
 • verschijnt mei 2020

_________________________________________________

 

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze…

Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.
De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

 

 • ISNB:
  9789492507181
 • prijs: 9,95
 • verschijnt juni 2019

_________________________________________________

 

Van keurige waterverfschilderijtjes en cupcakes naar een leren jack en een gevoel van vrijheid…

Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen? Zijn raad opvolgen of stiekem motorrijles nemen?
Kunstenares en café-eigenaar Lucy Daumier kiest voor het laatste, maar de lessen zijn verre van eenvoudig. En onder de kritische blik van rijinstructeur Ash Connor gaat het al helemaal niet van een leien dakje. Maar gaandeweg krijgt ze het motorrijden onder de knie en wordt ze weer de uitbundige jonge vrouw die ze ooit was. Een spannende zomer met nieuwe vriendschappen volgt. Ook beseft Lucy dat Ash niet de man is die hij op het eerste gezicht lijkt. Ze ontmoet zijn zevenjarige dochter Daisy en moet haar mening over Ash bijstellen.
Maar kan Lucy echt nieuw geluk vinden als een wraakzuchtig familielid haar het liefste zou zien falen?

 

 • ISBN:
  9789463982405
 • prijs: 17,95
 • verschijnt juni 2019

 

_________________________________________________